Modelspoorclub Assen organiseert treinenbeurs op 8 februari in Assen

Modelspoorclub Assen organiseert treinenbeurs op 8 februari in Assen

ASSEN - De Modelspoorclub Assen organiseert op zaterdag 8 februari van 10.00 uur tot 15.00 uur een Treinenbeurs in schoolgebouw Penta in Assen.

Op deze gezellige beurs zijn ook nu weer mooie modelspoor presentaties te zien zoals, de complete Modelbaan in schaal N van de VGMN, de prachtige Engelse baan van Robbert-Jan de Vries, diverse bijzondere Dioramas, een grote Houten Stoomlocomotief op Dieplader en een Legotrein met besturing van Phil Hoggart. Fred Mirande is er ook nu weer met zijn demo bomen maken. Voor de jongste bezoekers is er tevens een Knutselhoek, een Lego Duplo bouwhoek en een kleine treinbaan om zelf te bedienen.

Vragen
Uiteraard zijn er ook nu weer clubleden op de beurs om alle vragen over deze mooie hobby te beantwoorden. Stel vooral uw specifieke vragen over analoog- of digitaal rijden met alle voorkomende merken. Bij de aanwezige demobaan kunnen ook nu weer al uw vragen over het trein besturing programma “koploper” gesteld worden, laat organisator Hilbrand Hakkert weten.

Testen
Tijdens de beurs kunnen locomotieven en decoders getest en naar wens ingesteld worden, zijn er handige tips op het gebied van wissel- , sein, aki en overweg aansturing, het aanleggen van ringleidingen, het bevestigen van bedrading en reparatie van wisselaandrijvingen. Ook zorgen de aanwezige handelaren voor een ruim en gevarieerd aanbod van allerhande zaken op modelspoorgebied.

Aanbod
Naast nieuwe/gebruikte modeltreinen en railmateriaal van diverse merken vindt u op onze beurs toebehoren als huisjes, bomen, modelautos, poppetjes en ook onderdelen, elektronica en boeken.

Voor nadere informatie zie de website.

Tiplijn