Nieuwe expositie in Galerie Paterswolde

Nieuwe expositie in Galerie Paterswolde

PATERSWOLDE - Op zondag 12 januari om 16.00 uur vindt de opening plaats van de expositie “Heimwee” door Sietske Bosma in Galerie Paterswolde (Villa Kakelbont).

Heimwee is een serieuze en niet te onderschatten aandoening. De meesten van ons zullen het gevoel van heimwee in meer of mindere mate herkennen. Als kind het sterke verlangen terug te willen naar huis, naar je ouders. Als volwassene is het gevoel van heimwee misschien meer nostalgie geworden, het terugverlangen naar vervlogen tijden. Heimwee en nostalgie, het is allemaal terug te vinden in deze zeer gevarieerde tentoonstelling.

Na de opening is het werk tot en met 10 maart te zien. De kunstenaars zijn: Sietske Bosma, Marcel Duran, Peter Durieux, Michiel Kranendonk, Jentsje Popma, Annelies Reuter, Elske van der Sluis, Martin Sijbesma, Walter Stoelwinder, Fokko Timersma, Gerrit Velthuis en Melda Wibawa.

En namens de galerie: Titia Beukema, Christine Broersma, Susan Ekkel, Wya Geerligs, José Geertzen, Gretha Jonker, Yvonne Prinsen, Kim Stabin, Hinke Veenstra, Aaltje van der Velde, Jan Pieter Volkers en Nanny ter Wiel.

De openingstijden na 12 januari zijn: dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 18.00 uur (zaterdag tot 17.00 uur). Elke bezoeker is van harte welkom. De toegang is gratis.

Tiplijn