Stichting Amonet organiseert voor derde achtereenvolgende jaar Folly Art Norg

Stichting Amonet organiseert voor derde achtereenvolgende jaar Folly Art Norg

NORG - Stichting Amonet uit Norg organiseert voor het derde achtereenvolgende jaar Folly Art Norg.

Folly Art Norg is een cross-over tussen beeldende kunst, architectuur, bouwkunst, landschap art, scenografie en vakmanschap. De organisatie wil ontwerpers een kans geven een folly te realiseren en bezoekers de gelegenheid geven deze folly’s te bekijken in de natuurlijke omgeving van het toeristische esdorpenlandschap van Norg, Drenthe. In 2019 vond met groot succes voor de tweede keer Folly Art Norg plaats. Negentien ontwerpers plaatsten in een route van 7 kilometer hun folly. Gedurende de maand augustus bezochten ruim 3000 bezoekers de zeer gevarieerde folly’s en genoten van de prachtige omgeving.

Stichting Amonet daagt iedereen uit om deel te nemen aan dit unieke evenement door hun folly ontwerp in te sturen en kans te maken op de hoofdprijs van €5.000. Vijftien folly’s zullen in 2020 in augustus worden gerealiseerd.

Wil je mee doen met Folly Art Norg 2020? Je krijgt een budget van €500 voor materiaal en er zijn een aantal randvoorwaarden waar de folly aan moet voldoen. Om precies te weten hoe het allemaal zit; kijk dan op de website en/of vraag het “wedstrijdpakket FAN20” aan met alle informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inzending van het ontwerp kan tot 1 maart 2020. De selectie van de definitieve deelnemers is op 21 maart. Iedereen mag meedoen.

Een folly is een bouwwerk zonder functie, in het Engels betekent folly dwaasheid.

©Folly Art Nog
Tiplijn