Decemberloop Peize gaat bijna weer van start

Decemberloop Peize gaat bijna weer van start

PEIZE - Zaterdag 21 december vindt de 33ste editie van de Decemberloop in Peize plaats.

De te lopen afstanden zijn 15, 10 en 5 kilometer. Voor de eerste drie heren en dames op de 15 kilometer is er weer een geldprijs beschikbaar. Voor de nummer 1 ligt er €40 klaar. De nummer 2 een €20 en de nummer 3 volgt met €10.

Voor de negende keer is er ook weer een estafette loop voor teams. De te lopen afstanden zijn drie keer 5 kilometer en de teams dienen te bestaan uit drie personen.

Sportverenigingen, bedrijven maar ook families en vrienden uit Peize en omstreken kunnen hier bewijzen dat ze heel wat in hun mars hebben. Misschien zijn ze wel in staat om eerder te finishen als de eerste loper in de 15 kilometer race. Aan het eerste team wordt weer de wisselbeker uitgereikt, laat Arjan Takens van Decemberloop Peize weten.

Net als vorig jaar hebben ze weer een kidsrun over twee verschillende afstanden. Takens: Dit jaar heeft Kinesis Fysiotherapie uit Peize zich verbonden als sponsor aan deze KidsRun. Deelname is gratis met een herinnering. De start is vanaf 10:00.

Voor meer informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op decemberlooppeize.nl.

Tiplijn