Start verkoop vrije kavels Danninge Erve Zuid II Nijeveen

Start verkoop vrije kavels Danninge Erve Zuid II Nijeveen

NIJEVEEN - Op dinsdag 10 december 2019 van 19.30-21.00 uur organiseert de gemeente Meppel een informatieavond over de verkoop van 10 kavels voor vrijstaande en 2-onder-1-kap woningen in Nijeveen.

De bijeenkomst vindt plaats in dorpshuis de Schalle, Nieuweweg 27 in Nijeveen.

Wethouder Roelof Pieter Koning: “Voor wie het komend jaar met zijn of haar droomhuis aan de slag wil gaan, is dit een unieke kans. Op een prachtige locatie in Nijeveen kan op 8 van de 10 kavels een welstandsvrije woning neer worden gezet. Dus geheel naar eigen inzicht te ontwerpen en te ontwikkelen.”

Tijdens de bijeenkomst krijgen belangstellenden informatie over de inschrijving en loting en is er kaartmateriaal over de kavels aanwezig. Ook is een brochure beschikbaar met daarin alle voorwaarden.

Danninge Erve Zuid II is het laatste stuk van Nijeveen waar nieuwbouw plaatsvindt. Deze wijk vormt straks de zuidwestelijke rand van het dorp. Het is hier landelijk en ruim wonen met de stadse voorzieningen van Meppel op fietsafstand.

In Danninge Erve Zuid II is plaats voor ruim honderd woningen, maar het dorpse karakter blijft behouden. Op de vrije kavels kunnen vooral vrijstaande, maar ook een paar twee-onder-een-kap woningen een plek krijgen. Belangstellenden kunnen hun eigen duurzame droomhuis laten bouwen!

Tiplijn