Stemronde gaat in voor de publieksprijs van de Doemee-award

Stemronde gaat in voor de publieksprijs van de Doemee-award

ASSEN - De publieke stemronde voor de publieksprijs van de Doemee-award is ingegaan. Het publiek kan tot en met deze week online stemmen voor zijn of haar favoriete initiatief uit de regio Gelderland, Flevoland, Overijssel of Drenthe.

Het initiatief dat de meeste stemmen krijgt, wordt beloond met de publieksprijs.

De stem van het publiek
MEE rijkt een publieksprijs uit tijdens de Doemee-award 2019. Wie deze prijs wint wordt bepaald door een publieke stemronde. De winnaars van de stimuleringsprijs en de publieksprijs worden op 12 december, tijdens een feestelijke uitreiking, bekend gemaakt bij het voetbalstadion van BV De Graafschap.

Zo kunt u stemmen
Iedereen kan tot en met deze week stemmen op een initiatief van een persoon of organisatie in de regio Gelderland, Flevoland, Drenthe of Overijssel. Mensen kunnen stemmen via een link naar de website van MEE.

Doemee-award 2019
De Doemee-award is een prijs voor een persoon of organisatie die zich met een lokaal initiatief in de regio Gelderland, Flevoland, Drenthe of Overijssel inzet voor een samenleving waarin ook mensen met een beperking, een chronische ziekte of een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal mee kunnen doen. Met hun enthousiasme maken zij het verschil; door op zoek te gaan naar de mogelijkheden en niet te blijven denken in beperkingen. Om dit enthousiasme te waarderen en te stimuleren, reikt MEE in samenwerking met (lokale) partners een stimuleringsprijs en een publieksprijs uit.

Genomineerden Drenthe:
Autismecafé in Assen
Caravanclub in Valthermond
Trijntje Bosma, Vrijwilliger Nieuw-Weerdinge Gezond in Nieuw-Weerdinge
Scauting, Mariël Weekamp in Hoogeveen
Back to the Music in Klazienaveen

Tiplijn