SIS Coevorden provinciewinnaar Dutch Fitness Awards 2019.

SIS Coevorden provinciewinnaar Dutch Fitness Awards 2019.

COEVORDEN - SIS, Sport Initiatief Sleen is in oktober genomineerd voor een plaats op de ranglijst van de Dutch Fitness Awards 2019.

Op 1 november werd SIS uitgeroepen tot het beste fitnesscentrum van Drenthe en van de gemeente Coevorden en ze dingen nu mee naar de landelijke prijs.

SIS een kleinschalige sportschool, een stichting zonder winstoogmerk. SIS is opgestart in 2014 en zijn inmiddels zo’n 5 jaar actief. Ze verzorgen tegenwoordig zo’n 27 groepslessen per week met in totaal 15 trainers.

En het gaat best leuk met en bij SIS, gemoedelijk, gemakkelijk en gezellig zijn een paar steekwoorden. Hoe je er uit ziet, welke kleding je draagt, allemaal niet belangrijk om gewoon te sporten bij SIS. Het gaat erom dat je je fit voelt. En ook al ben je een paar kilo (of 10 of 30 kilo) te zwaar, geen probleem, het gaat erom dat je beweegt, elke week een paar keer. Op het moment dat je je wekelijkse beweging krijgt voel je je fitter, je lichamelijk- en je geestelijke weerbaarheid gaat met sprongen vooruit.

SIS organiseert jaarlijks de SIS-Speed-Date-Sport-Dag, je kunt dan in korte sessie kennis maken met verschillende sporten, maar er is ook een huisarts aanwezig die een fit-test af kan nemen. Bij SIS kan je Hiit, Cross-hitt, Pilates, Yin- Hatha- en PowerYoga, Hardlopen, BoxingBootCamp, Spinning, PowerWalking, baSISfit, BodyControl, BodyFiten BootCamp (4 locaties) volgen. Inmiddels heeft SIS ook een speciaal programma voor ouderen in de benen gezet en ook een groep voor de wat volleren onder ons, de BMI 30+ groep, inclusief voedingsvoorlichting.

SIS is sporten zonder poeha, gewoon no-nonsens. De klanten van SIS komen uit de wijde omtrek, uiteraard een groot deel uit Sleen. Buinen, Schoonebeek, Gees, Nw. Amsterdam en bv. Coevorden behoren tot de plaatsen waar de SISSIES vandaan komen om in Sleen te sporten. En andersom ook, de sportlessen buiten worden naast die in Sleen en bij de Kibbelkoele ook op twee locaties in Emmen gegeven. In het centrum en in het bos.

Tiplijn