Honden zwemmen bij slotweekend in Zwembad Veenhuizen

Honden zwemmen bij slotweekend in Zwembad Veenhuizen

VEENHUIZEN - Afgelopen weekend eindigde het zwemseizoen in Veenhuizen.

Vrijdag heeft de ‘jeugd van vroeger’ het seizoen afgesloten met een pyjamaparty. Met de slaap nog in de ogen poseerden gingen zij te water. Veel gekkigheid, het was een dolle boel! Na koffie met wat lekkers hebben ze er een punt achter gezet, op naar volgend jaar!

Traditiegetrouw werd het badpersoneel op zaterdagmiddag, de laatste zwemdag van het seizoen, door de aanwezige jeugd in het water geduwd. Zij lieten dat niet zomaar gebeuren en er werden natuurlijk ook de nodige kinderen in geduwd. Wat een pret! Alle kinderen mochten iets uit de grabbelton halen voordat ze weer naar huis gingen. Zo eindigde voor hen de laatste zwemdag van dit seizoen.

Op zondagmiddag werd met het hondenzwemmen seizoen 2019 dan helemaal afgesloten. 71 honden hebben gespeeld en gezwommen, maar zeker genoten van het zwembad en van elkaar. Het was een genot om te zien dat ook zij het bad (meestal) wisten te waarderen!

Met 11.264 bezoekers is dit jaar voor Zwembad Veenhuizen een heel goed jaar geweest. Wij willen het badpersoneel, alle vrijwilligers, maar ook alle bezoekers bedanken voor hun aanwezigheid en inzet.

Tiplijn