Veldsymposium laat resultaat LIFE werkzaamheden Drents-Friese Wold zien

Veldsymposium laat resultaat LIFE werkzaamheden Drents-Friese Wold zien

DRENTHE - Ben je benieuwd naar de resulaten van de LIFE werkzaamheden in Nationaal Park Drents-Friese Wold? Meld je dan aan voor het veldsymposium op 13 september.

Op nog wat kleine werkzaamheden na, is het project LIFE Going up a level volgens planning afgerond. In vijf deelgebieden - Oude Willem, Wapserveld-De Nul, Doldersummerveld, Landgoed Boschoord, Leggelderveld - is de afgelopen jaren hard gewerkt aan natuurherstel en -ontwikkeling. Met trots kunnen we de eerste resultaten laten zien.

Op vrijdag 13 september is iedereen die geïnteresseerd is dan ook van harte welkom om met ons het gebied in te gaan tijdens het vierde veldsymposium. We stappen in de bus en bezoeken alle deelgebieden. Partners en terreinbeheerders geven onderweg uitleg en natuurlijk maken we op alle locaties een korte wandeling. Het programma duurt van 13:00 tot 17:30 en de start is bij Hoeve aan den Weg, Bosweg 12, Oude Willem.

Wil je zien wat de resultaten zijn van de werkzaamheden die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden? Meld je dan snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat je verzekerd bent van een plek in de bus.

Tiplijn