EMMEN - In september start alweer het vierde seizoen van het ATLAS Theater.

Ook dit jaar wordt de opening van het nieuwe culturele seizoen weer groots gevierd tijdens het gratis festival de UITmarkt Emmen Stadsbbq Edition op 6, 7 en 8 september in het Rensenpark in Emmen. Gedurende dit festival staat muziek, kunst, cultuur en lekker eten en drinken centraal.

Op het ATLAS podium (hoofdpodium) krijgen Emmenaren op zaterdag 7 september een aantal sneakpreviews van artiesten te zien die komend seizoen ook in het ATLAS Theater staan. Het Noordpool Orkest opent het programma met muziek van crooners als Nat King Cole, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en hedendaagse crooners als Jamie Cullum en Michael Bubble. Het tweede optreden wordt verzorgt door singer-songwriter Stephanie Struijk, gevolgd door seventies muziek door DJ Schmutzige Harry van De Weltmeister en wederom is Emmens trots Bouke op het podium te zien.

In de avond kan men genieten van heerlijke nederpopklassiekers van de zeven muzikanten van de Nederpop All Stars, met als speciale gast: the one and only Henk Westbroek. De Joe Cocker Tribute band serveert hits als ‘Summer In The City’, ‘Have A Little Faith In Me’ en ‘You Can Leave Your Hat On’ van de koning van de cover. DJ Jos Eggink zet vervolgens de boel op z’n kop met het Foute Uur van QMusic, dat jaarlijks wordt georganiseerd tijdens Voute Vrijdag in het ATLAS Theater. De avond eindigt met het Fabulous 90’s DJ Team, waarin het publiek wordt meegenomen terug in de tijd naar de happy 90’s sferen.

Alle bezoekers kunnen in hetzelfde weekend (zaterdag 7 en zondag 8 september) kaarten extra voordelig kopen voor een geselecteerd aantal artiesten. Het programma inclusief de tijden is te vinden op www.atlastheater.nl/uitmarkt-emmen.

Kor Bakker
Tiplijn