zwemvierdaagse in Veenhuizen weer groot succes

zwemvierdaagse in Veenhuizen weer groot succes

VEENHUIZEN - De jaarlijkse zwem-4-daagse is weer een groot succes in Openluchtbad Veenhuizen geweest.

Maar liefst 45 kinderen van Kindcentrum Speel en Leer en 45 individuele deelnemers hebben van 1-5 juli hun baantjes gezwommen. Er was zelfs een deelnemer die voor de 42e keer aan de vierdaagse deelnam!

Iedere dag met school naar het zwembad, en na afloop iets lekkers. En tot slot nog een mooie medaille ontvangen. Dat willen veel kinderen wel vaker doen!

>

Het was op vrijdag 5 juli een hele gezellige dag in het zwembad. Behalve de laatste baantjes van de zwem-4-daagse en de uitreiking van de medailles was er ook een leuke activiteit voor de kleintjes. De jongste bezoekers hebben met eendjes gezwommen, samen met juf Ine. Daarna mochten ze proberen om de eendjes te vangen in hun netje. Ook de grotere kinderen gingen eendjes vangen, maar dan in het ondiepe bad. Een hele leuke activiteit, met dank aan de activiteitencommissie.

Op 21 juli staat er weer een peuter-/kleuteractiviteit op de agenda. Aanmelden hiervoor kunt u in het zwembad of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tiplijn