Prijswinnaars Open Dag van de Bouw nieuwbouw zwembad Aquarena bekend

Prijswinnaars Open Dag van de Bouw nieuwbouw zwembad Aquarena bekend

EMMEN - Zaterdag 29 juni ontvingen de prijswinnaars van de Open Dag van de Bouw van het nieuwe Aquarena een 3-maanden zwemabonnement. Wethouder René van der Weide reikte de prijzen uit in het huidige Aquarena aan de Angelsloërdijk in Emmen.

Tijdens de Open Dag van de Bouw op zaterdag 15 juni konden bezoekers een 3-maanden zwemabonnement winnen door vragen te beantwoorden die op verschillende plekken in het zwembad stonden. Bij ieder goed antwoord stond een letter of cijfer, waarmee uiteindelijk de openingsdatum ‘21 september’ kon worden gevormd. Bleef nog de schattingsvraag ‘Hoeveel zonnepanelen liggen er op het nieuwe zwembad’ over. Sandy Broekman, Delano Stuut, Timmy van der Laan, Ryan Meems, Anouk Rikse, Amanda Tapper vonden de juiste oplossing en het juiste aantal zonnepanelen. Dit zijn er 731.

Ook konden bezoekers een persoonlijke foto in Caribische sfeer laten maken tijdens de Open Dag en via een photoboot delen op social media. Renate Siegers deelde haar foto op Facebook en heeft hiermee ook een 3-maanden zwemabonnement voor 1 persoon gewonnen.

Tiplijn