Doe mee markt in Coevorden op 3 juli

Doe mee markt in Coevorden op 3 juli

COEVORDEN - Op woensdag 3 juli 2019 is in Ravelijn Verbindt in Coevorden de Doe-Mee Markt. Op de markt staan allerlei organisaties die je kunnen helpen als je niet veel geld te besteden hebt.

Voor kinderen is er een leuk programma. De Doe-Mee Markt is van 13.30-16.30 uur. Het adres van Ravelijn Verbindt is Linthorst Homanlaan 1 in Coevorden.

Op woensdag 3 juli 2019 is in Ravelijn Verbindt in Coevorden de Doe-Mee Markt. Op de markt staan allerlei organisaties die je kunnen helpen als je niet veel geld te besteden hebt. Voor kinderen is er een leuk programma. De Doe-Mee Markt is van 13.30-16.30 uur. Het adres van Ravelijn Verbindt is Linthorst Homanlaan 1 in Coevorden. Je vindt er verschillende kraampjes.

Zo zijn bijvoorbeeld bespaarcoaches van woningcorporatie Domesta aanwezig, maar ook kun je in gesprek met iemand van de Voedselbank, 2GetThere jongerencoaches, Stichting Need to Help en Maatschappelijk Welzijn Coevorden. Met de kinderen is rekening gehouden. Zij kunnen glittertattoos krijgen, ballondieren laten maken en er is een springkussen!

Tiplijn