Wensen komen uit tijdens Boeijend wensgala

Wensen komen uit tijdens Boeijend wensgala

ASSEN - Afgelopen donderdag 13 juni zijn weer verrassende kleine én grotere wensen van bewoners en cliënten van Vanboeijen uitgekomen.

Want dat is wat er centraal staat tijden het Boeijende Wensengala. Deze kers op de taart voor de bewoners en cliënten wordt mogelijk gemaakt door de stichting Vrienden van Vanboeijen.

Het thema van het Boeijende Wensengala was dit jaar onderwaterwereld. Bewoners en cliënten, ouders en verwanten en medewerkers van Vanboeijen werden op een heus strand welkom geheten met hangmatten, palmbomen en foodtrucks. Na het eten gingen we gezamenlijk naar een pirateneiland waar de piraten op zoek gingen naar mooie schatten voor de bewoners en cliënten van Vanboeijen.

De wensen en dromen van de verstandelijk beperkte bewoners en cliënten van Vanboeijen stonden centraal tijdens het Boeijende Wensengala. Er werden prachtige cadeaus aangeboden door de Stichting Vrienden van Vanboeijen. Onder andere radio’s met stoere koptelefoons, tovertafels, schommels en trampolines voor de locaties. Daarnaast gingen er ook veel individuele wensen in vervulling. Zo gaat Roland een dagje uit naar Ajax, en óf hij zich hier op verheugd. Monique krijgt een heuse make-over. Grietje wilde graag een keer een grap uithalen met haar persoonlijk begeleider. De grap was gefilmd en werd aan iedereen getoond. Er werd gejoeld en gelachen om deze mooie wens. Jeffrey en Richard hadden als grote wens om eens een rondje in een hele stoere Porsche mee te rijden. Deze wens is tijdens de rally zonder poespas uitgekomen en enthousiast deelden ze hun verhaal. RTV Drenthe had ook twee verrassingen in petto. Zo komen ze bij Jan-Pieter thuis zijn indrukwekkende postzegelverzameling filmen en gaat Luciano een echte radio-uitzending bijwonen. Om half negen toog iedereen met een glunderend gezicht en een ijsje in de hand weer lekker naar huis.

Velen hebben zich belangeloos ingezet om dit mooie gala mogelijk te maken en droegen daarmee bij aan een onvergetelijke avond voor bewoners en cliënten van Vanboeijen. Dat vinden we natuurlijk meer dan fantastisch.

Tiplijn