Stiefkiekn Westerbork komt terug op 7 Juli

Stiefkiekn Westerbork komt terug op 7 Juli

WESTERBORK - Altijd al levende standbeelden willen zien? dan is 7 Juli je kans bij Stiefkiekn Westerbork.

Ga de uitdaging aan en laat zien dat jij het langst kunt ‘Zwartkiekn’. (niet lachen). Uiteraard mag het publiek zijn best doen om de zwartkieker aan het lachen te maken. De naam van de Zwartkieker en hoe lang hij of zij kan zwart kieken wordt bijgehouden door de jury. Aan het eind van de dag is er een winnaar ‘Zwartkiekn’. De winnaar krijgt een etentje aangeboden bij een van de horeca gelegenheden in Westerbork.

Net als andere jaren zullen er op een route door het centrum van Westerbork diverse prachtig uitgedoste levende standbeelden staan, zij zullen het publiek vermaken en verwonderen.

Zelf altijd al eens willen ervaren hoe het is om een Stiefkieker te zijn? Tijdens Stiefkiekn krijg je de kans. Meld je bij de workshop tent en je wordt door een ervaren levend standbeeld in een aantal minuten getransformeerd naar een levend standbeeld inclusief kostuum en schmink.

Parkeren in Westerbork is bijna overal gratis. Let u wel op de bebording waar u mag parkeren. Het centrum is voorzien van een blauwe parkeerzone, dat wil zeggen dat u daar max. 2 uur met gebruik van een parkeerschijf mag staan.

Stiefkiekn daagt iedereen die geïnteresseerd is in fotografie uit, om deel te nemen aan deze wedstrijd. De wedstrijd is alleen op 7 juli tijdens het evenement Stiefkiekn. Stuur je fotos (maximaal 3) in naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in JPEG bestand.

Stiefkiekn 2018/ Sandra Kremer
Tiplijn