Omleidingsroute parkeerplaatsen Willinkplein Emmen

Omleidingsroute parkeerplaatsen Willinkplein Emmen

EMMEN - Vanaf 11 juni geldt vier weken een omleidingsroute voor mensen die willen parkeren in de parkeergarage of op parkeerterrein Willinkplein of het parkeerterrein voor de Albert Heijn.

Ze worden omgeleid via de Klokkenslag en de Wenning. Het is dan niet mogelijk via de Hondsrugweg bij de parkeerplaatsen te komen.

Op dat moment begint de aannemer van het pand op het Willinkplein met werkzaamheden naast de Hondsrugtunnel. Daardoor is de oostelijke tunnelbuis twee weken dicht. Deze werkzaamheden hebben gevolgen voor de bereikbaarheid van de parkeergarage en het terrein voor de Albert Heijn. Deze tijdelijke situatie duurt tot en met 5 juli. Daarna zijn de parkeerterreinen en de garage ook weer via de Hondsrugweg te bereiken.

Zodra de aannemer eind augustus begint met de aanleg van de nieuwe toegang naar de parkeergarage geldt weer de omleidingsroute via de Klokkenslag en de Wenning. Dit duurt naar verwachting tot eind 2019. Tijdens deze periode wordt ook de oostelijke tunnelbuis opnieuw enkele malen tijdelijk afgesloten.

Tiplijn