The Micheal Jackson tribute komt naar Hoogeveen

The Micheal Jackson tribute komt naar Hoogeveen

HOOGEVEEN - Tien jaar na zijn plotselinge overlijden wordt Michael Jackson herdacht tijdens een wervelende muziekshow, die in Groot-Brittannië al lovende recensies ontving.

De Engelse Michael Jackson Tribute komt vijf weken naar een selectie aantal Nederlandse theaters en is op vrijdag 14 juni te zien in De Tamboer. Dit is tevens de laatste reguliere voorstelling van het theaterseizoen 18-19. Kaarten zijn te koop via www.detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Alle grote hits komen voorbij van Billie Jean tot aan Thriller en van Beat It tot aan Man in the Mirror. Het choreografische theaterspektakel wordt uitgevoerd door een geweldige band en dansers achter de fantastisch dansende en zingende Michael Jackson vertolker Ben. Ga mee op reis langs meer dan 30 jaar muziek van Michael Jackson en The Jackson 5. Flashbacks van de man, zijn muziek en zijn zwaartekracht tartende bewegingen in deze twee uur durende ode aan het superstardom en de magie van The King of Pop!

Maak het avondje uit naar The Michael Jackson Tribute compleet met een heerlijke Theaterplate en/of borrelplank. Op vrijdag 14 juni ,van 19.00 tot 19.45 uur, serveert De Tamboer een heerlijke plate, bestaande uit kipsaté met frites, atjar en kroepoek. Na afloop wordt er een lekkere borrelplank in Het Café geserveerd. Reserveren is gewenst en kan tot woensdag 12 juni.

Tiplijn