Walk&Talk Hoogeveen viert feest wegens één jarig bestaan

Walk&Talk Hoogeveen viert feest wegens één jarig bestaan

HOOGEVEEN - Vorig voorjaar startte Bibliotheek Hoogeveen met het organiseren van Walk&Talk, maandelijkse bijeenkomsten voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk.

Tijdens Walk&Talk kunnen werkzoekenden ervaringen delen en contacten leggen. Ook geven deskundigen praktische tips die helpen bij het zoeken naar een geschikte baan.

Het afgelopen jaar kwamen er veel gastsprekers langs. De aftrap werd vorig jaar verzorgd door Tieneke Ringenier van het Hoogeveens Aannemersbedrijf. Gedurende het jaar kwamen meer sprekers langs met uiteenlopende expertises: van vrijwilligerswerk tot netwerken en van sollicitatietips tot opleidingsmogelijkheden.

Op donderdagmorgen 13 juni wordt een klein feestje gevierd. Alle gastsprekers, deelnemers en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De koffie staat klaar, er is tijd voor een goed gesprek. Er wordt afgesloten met een lekkere lunch.

Aanmelden kan via e-mailadres walk@Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Graag vóór 10 juni.

Tiplijn