Verras je vader tijdens vaderdag met dagje vissen!

Verras je vader tijdens vaderdag met dagje vissen!

OUDEMOLEN - Verras je vader op Vaderdag met een leuke ochtend in de Drentsche Aa.

Samen kijken wat er zoal in de beek leeft. In een waadpak (ja, zo’n mooie rubberen broek) en een schepnet vangen jullie vissen en andere waterbeestjes. Daarna onderzoeken jullie samen de vangst. In de Drentsche Aa leven veel bijzondere en zeldzame vissoorten die je misschien vangt.

Heb je wel eens van een bermpje, modderkruiper of rivierprik gehoord? Of vang je liever een snoek of Amerikaanse rivierkreeft? Vooraf aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wacht niet te lang, er is beperkt plaats en vol is vol. Kinderen moeten minimaal 1.30 m lang zijn ivm de waterstand in de beek.

Voor de zekerheid raden we een extra setje droge kleren aan. Ook moeders, opa’s, oma’s en of verzorgers zijn natuurlijk van harte welkom.

Datum: Zondag 16 juni 2019 Starttijd: 10:00 uur – 12:00 uur Startplaats: NP PP Molensteeg, Oudemolen

Deelname is gratis. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa. Neem eventueel iets te drinken en te eten mee voor onderweg. Honden worden niet toegelaten tijdens deze excursie. Voor meer informatie en overige activiteiten kunt u kijken op https://www.drentscheaa.nl/actueel/activiteiten/

Drentsche Aa
Tiplijn