Kom beestjes vangen tijdens slootjesdag Hoogeveen

Kom beestjes vangen tijdens slootjesdag Hoogeveen

HOOGEVEEN - Zoek de grote spinnende watertor, ontdek wie er in de zomer op water kan schaatsen en probeer de snelste zwemmers van de sloot te vangen.

Neem je eigen schepnet en emmer mee. En dat niet alleen, neem je familie mee voor een middagje langs de waterkant in het mooie park! Wordt jij de Slootjesonderzoeker van 2019?

Tijdens deze zesde editie gaan we waterbeestjes tellen en waterproefjes doen. Na afloop vul je je resultaten in op onze website. Je ziet dan gelijk wat de waterkwaliteit van de vijver is. In 2018 werd het bootsmannetje het meest geteld. Blijft die dit jaar op de eerste plek staan?

Met de IVN Slootjesdag beleef je met het hele gezin het avontuurlijke gratis uitje aan de waterkant. Gaan jullie mee naar buiten? Meld je aan via de website zodat wij voor jou weer een button en stickervel reserveren. Als je je aanmeld en meedoet krijg je dit tijdens onze Slootjesdag.

Datum: 23 juni, van 13:30 tot 16:00 uur. Locatie: Sterrenpark Krakeel, te Hoogeveen. Kosten: Geen. Aanmelden via https://www.ivn.nl/afdeling/hoogeveen/activiteiten/slootjesdag-sterrenpark- krakeel

Tiplijn