Albert Heijn Emmen dicht vanwege verbouwing

Albert Heijn Emmen dicht vanwege verbouwing

EMMEN - De Albert Heijn in het Emmense winkelcentrum De Weiert sluit zondag 26 mei om 17:00 uur tijdelijk de deuren voor een ingrijpende verbouwing.

De winkel krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller met zelfscankassa’s. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 12 juni om 11:00 uur.

“We krijgen een prachtige, moderne winkel met een overzichtelijke Bonusstraat”, vertelt supermarktmanager Pieter van der Heiden. “Ook gaan we veel meer verse producten bieden. Zo kun je straks bijvoorbeeld zelf vers sinaasappelsap tappen.” Het team van de Albert Heijn in Emmen nodigt iedereen uit aanwezig te zijn bij de heropening op woensdag 12 juni. Dan zijn er ook veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt, en leuke winacties. “Kom langs, het wordt gezellig!”

De metamorfose van Albert Heijn in Emmen maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Tiplijn