Zaterdag 11 Mei opening zwembad Veenhuizen

Zaterdag 11 Mei opening zwembad Veenhuizen

VEENHUIZEN - Op zaterdag 11 mei om 13.30 uur is het zover, Openluchtbad Veenhuizen gaat het zwemseizoen 2019 openen!

Zij nodigen iedereen van harte uit hierbij aanwezig te zijn. We zijn blij dat we ons nieuwe paviljoen kunnen laten zien.

In dit paviljoen kunnen ouderen, maar ook ouders met kleine kinderen, beschut tegen regen, wind, of felle zonneschijn plaatsnemen. Het is mede mogelijk gemaakt door een fraaie subsidie van de gemeente Noordenveld, met hulp van een aantal andere sponsoren en gebouwd en afgewerkt door onze vrijwilligers. Een enorme klus!

Daarnaast zal zaterdag de nieuwe duikplank te zien zijn, waar we vorig jaar gezamenlijk voor gespaard hebben. Verder ligt de nieuwe loopmat in het bad voor de jeugd en zullen er om 14.30 uur zwemwedstrijden gehouden worden voor alle leeftijden. Er zal gestreden worden om een wisselbeker, beschikbaar gesteld door Installatiebedrijf Zandvoort Veenhuizen. Wil je meedoen aan deze zwemwedstrijden, geef je dan voor 9 mei op, onder vermelding van naam en leeftijd, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelnemers dienen minimaal een kwartier voor aanvang van de wedstrijden aanwezig te zijn. Zwemdiploma A is verplicht voor deelnemers. Later deze zomer zullen er opnieuw zwemwedstrijden worden gehouden, zodat een andere snelle zwemmer de wisselbeker kan veroveren.

Zwembad Veenhuizen
Tiplijn