Lotte Fonteijne wint Foodboeket van winactie Terra MBO

Lotte Fonteijne wint Foodboeket van winactie Terra MBO

LEEK - Lotte Fonteijne (10 jaar) uit Leek heeft tijdens Wonen&Co de beurs deelgenomen aan de winactie van de opleiding Food, Life & Innovation van Terra MBO.

Met haar antwoord heeft zij een prachtig Foodboeket gewonnen. Vandaag mocht zij het boeket in ontvangst nemen. “Ik heb een gokje gewaagd en wat leuk dat juist ik gewonnen heb”, aldus een enthousiaste Lotte.

De opleiding Food, Life & Innovation van Terra MBO was aanwezig op Wonen&Co de beurs 2019. Veel bezoekers hebben kennisgemaakt met de opleiding. Men kon niet alleen voor vragen en informatie terecht bij de stand van Food, Life & Innovation, de opleiding hield ook een winactie: ‘Raad het aantal erwten’. Een moeilijke opgave. In totaal hebben 257 bezoekers met deze actie meegedaan. Er zaten 64.300 erwten in de pot. Lotte Fonteijne uit Leek zat het dichtstbij dit aantal met haar antwoord 65.000. Lotte won hiermee een Foodboeket ter waarde van € 50,-. Het Foodboeket is gemaakt door studenten van de opleiding Bloem, Groen & Styling van Terra Groningen.

Er is veel belangstelling voor de nieuwe mbo-opleiding Food, Life & Innovation. De opleiding start met ingang van het schooljaar 2019/2020 (standplaats Groningen). In september beginnen de studenten aan hun studieloopbaan met als doel Food Professional te worden. Een goede zet gezien de arbeidsmarktperspectieven.

Tiplijn