Theatervoorstellingen De Tamboer met o.a. Johny de Mol & Danny vera

Theatervoorstellingen De Tamboer met o.a. Johny de Mol & Danny vera

HOOGEVEEN - De Tamboer heeft vandaag de eerste voorstellingen van het nieuwe theaterseizoen 2019-2020 bekendgemaakt.

Onder andere Johnny de Mol, Brigitte Kaandorp, Peter Heerschop en Danny Vera komen naar Hoogeveen. De lijst van alle nieuwe voorstellingen in september en oktober is te vinden op detamboer.nl, voor deze voorstellingen is de verkoop vandaag gestart.

De komende weken maakt De Tamboer telkens nieuw aanbod bekend via de online nieuwsbrief en website. Tickets zijn te verkrijgen op www.detamboer.nl, telefonisch via 0528 – 280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Het nieuwe theaterseizoen wordt zoals altijd afgetrapt met U!TdagenD in het eerste weekend van september. Op de podia in en rondom De Tamboer krijgen jong en oud een voorproefje van wat er allemaal borrelt en bruist in Hoogeveen. Eind september staat alweer de twaalfde editie van het Irish Festival geprogrammeerd met onder andere Dubh Linn, Abbeyfolk en Keltic Kats.

In oktober heeft De Tamboer prachtige namen op het programma staan. Zo komt één van de meest sympathieke televisiepersoonlijkheden Johnny de Mol met zijn eigen onemanshow Hier is de mol. Ook cabaretdiva Brigitte Kaandorp is eindelijk weer terug in het theater. Foppe de Haan doet in Ús Foppe zijn voetballeven uit de doeken tijdens een interview met Evert ten Napel.

Verder kan er in deze maand worden genoten van allerlei muziekstijlen. Onder andere met: No Name, Danny Vera, Gebroeders Blaak, Sioen, Naturally 7, Jan Keizer en Anny Schilder en The Fortunate Sons. In de voorstelling Altijd zal ik van je houden brengt Maurice Hermans (zoon van…) een hommage aan zijn onvergetelijke vader Toon Hermans. En tot slot is er een extra voorstelling bijgeboekt van Ilse DeLange.

Tiplijn