Extra show Ilse de Lange in De Tamboer Hoogeveen

Extra show Ilse de Lange in De Tamboer Hoogeveen

HOOGEVEEN - Ilse DeLange kondigde vandaag nieuwe shows aan voor haar New Amsterdam Theatertournee. Ze komt ook nog een extra avond in Hoogeveen, op donderdag 31 oktober.

De kaartverkoop is gistermorgen gestart. Het concert op 1 november in De Tamboer was binnen tien minuten uitverkocht.

Ilse behoort al sinds haar debuutplaat World of Hurt tot de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Al snel volgden vele hitsingles, nummer één albums en prestigieuze awards elkaar in hoog tempo op. Met The Common Linnets wist ze de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival te behalen, waarna een nummer één hit volgde in maar liefst veertien landen!

Ilse DeLange is een populaire coach in het TV programma The Voice, heeft haar eigen TV programma Ilse’s Veranda opgenomen in Nashville, brengt met haar festival Tuckerville meer country naar Nederland en had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville. Na het internationale succes met The Common Linnets bracht llse DeLange na 6 jaar haar langverwachte soloalbum uit. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Het album werd direct bekroond met GOUD en onlangs sleepte de zangeres de Edison oeuvre award in de wacht.

Paul Bellaart
Tiplijn