VEENHUIZEN - Op deze oergezellige markt vindt je het grootste aanbod van bijzondere, eetbare planten en struiken van Noord-Nederland!

De Tuinen van weldadigheid met een groot aanbod van bijzondere groenteplantjes en zaden. Arborealis met voedselbosplantsoen, De Baggelhof met kleinfruit, In het wilde weg over wildpluk, de Keukentuin met kruiden en groenteplantjes, de Kleine Meeden met kruiden (heel veel muntsoorten), TuinJoop met zaden en plantjes, Boerengoed met producten voor de biologische (moes)tuin, Agriton met producten voor een gezonde bodem, Wormenkwekerij Wasse, bijen- en vlinderplantenkwekerij Ninabel, ecologisch ontwerp en advies VlindererBij, Bloem en Oogst met plukbloemenplantgoed, de Groene Gast en kwekerij Jacobs met bijzondere vaste planten, de Zonneakker met kruidenproducten, de Hexenketel met jam, gelei, siroop & azijn van bijzonder fruit, Dhana Chocolade met rauwe gluten-, zuivel- en suikervrije chocola. Harmien Haan met producten van Rineke Dijkinga en de Kleine Salamander met honing.

Verder zijn er eigengemaakte producten te koop zoals jam, siroop, kruidenproducten, chocola & honing. Het terras is open met biologische koffie, thee, appelsap en limonade uit eigen tuin, heerlijke baksels en muziek. Ook zijn er rondleidingen door de Tuinen, lezingen, didgeridooworkschop en wildplukwandeling.

Voor meer informatie: Eetbare Plantjesmarkt 2019
Tiplijn