Verlaten garage Van Dam Hoogersmilde hit op internet (video)

Verlaten garage Van Dam Hoogersmilde hit op internet (video)

HOOGERSMILDE - Garage Van Dam in Hoogersmilde is een hit geworden op het internet. Garage wie? Garage Van Dam, die oude verlaten garage langs de Rijksweg in Hoogersmilde.

Oh die garage! Vraag een buurtbewoner naar de oude verlaten garage in Hoogersmilde en iedereen weet welke er wordt bedoeld.

De eigenaren van de garage liggen met elkaar in conflict over de erfenis. Sinds Senior in 1997 is overleden, is er ruzie in de familie over de erfenis en is er niks meer gedaan aan de panden en de inhoud. In de showroom en in de garage staan nog altijd dezelfde autos als in 1997. Onder het stof, maar ze staan er nog steeds. De locatie is vooral populair bij bruidsparen. Zij gebruiken de locatie vaak voor hun fotos. De gemeente is echter minder blij met het pand en wil er graag van af.

Sinds vandaag gaat er een filmpje rond op internet van de binnenkant van het pand. Hierin worden de autos gefilmd en laat de maker zien hoe het pand er aan toe is.

De afgelopen jaren zijn er binnen de familie al heel wat rechtzaken geweest. Binnenkort staat er ook weer één op de planning. Mocht de rechter eruit kunnen komen van wie het 12.000 m2 grote perceel is, dan zal diegene hem in de verkoop doen.

Google maps