Slaapplek gevonden voor kindje (10 maand) met kanker

Slaapplek gevonden voor kindje (10 maand) met kanker

EMMEN - De oproep van een moeder die een slaapplek nodig was in Utrecht heeft ongekend veel reacties opgeleverd.

Donderdag vroegen wij via een artikel aandacht voor deze situatie. De moeder moet 14 dagen lang op en neer naar Utrecht vanuit Emmen om haar kindje van 10 maanden te laten behandelen tegen kanker.

Volgens de moeder kwamen zij niet in aanmerking voor een plekje in het Ronald Mc Donald huis bij het ziekenhuis in Utrecht.

Binnen een uur na het plaatsen van een artikel werd onze redactie gebeld door het Ronald Mc Donald huis. De moeder kon zich op de dag van de 1e behandeling aanmelden. Zij komt dan op een wachtlijst te staan voor een plekje in het huis. Echter is de wachttijd daar minimaal 8 dagen.

Door de ongekende belangstelling van onze lezers, en het delen van het bericht heeft de moeder verschillende aanbiedingen gekregen. Zij heeft van een hotel de aanbieding gekregen om daar te overnachten. Ook heeft iemand een appartement in de buurt aangeboden om daar te overnachten.

Wij willen alle lezers bedanken die zich hebben ingezet om dit gezin te helpen. Zij kunnen zich nu richten op de behandeling van het 10 maanden jonge kindje en alles wat daar bij komt kijken.

Tiplijn