13 December Walk&talk ; Wat is jouw persoonlijke merk?

13 December Walk&talk ; Wat is jouw persoonlijke merk?

HOOGEVEEN - Bibliotheek Hoogeveen organiseert elke tweede donderdag van de maand Walk&Talk, een bijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk.

Tijdens Walk&Talk kunnen werkzoekenden ervaringen delen en contacten leggen. Ook geven deskundigen praktische tips die helpen bij het zoeken naar een geschikte baan. Op donderdagmorgen 13 december is Anja van Dalen uit Hoogeveen te gast. Het thema is Wat is jouw persoonlijke merk?

De bekende merken, wie kent ze niet? Ze vallen op, omdat ze net even anders zijn dan die van andere aanbieders. Het denken vanuit een merk kan je ook voor jezelf inzetten, want wie je bent is zoveel meer dan dat wat er op je cv staat. Kijk eens anders naar jezelf en ontdek wat jou uniek en aantrekkelijk maakt voor de arbeidsmarkt. Anja van Dalen neemt je hierin mee. Vanuit haar bedrijf Sprekend Anja geeft ze workshops en trainingen op gebied van communiceren, schrijven, spreken en presenteren.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een (andere) baan, up to date wil blijven of meer wil weten over solliciteren in de huidige arbeidsmarkt.

Deelname, koffie en thee zijn gratis. Je kunt op elk moment binnen lopen. Aanmelden mag, maar hoeft niet. Je aanmelding en vragen kun je mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tiplijn