Meldt uw organisatie aan voor de Meer dan Handen vrijwilligersprijs

Meldt uw organisatie aan voor de Meer dan Handen vrijwilligersprijs

RODEN - De gemeente Noordenveld doet mee aan de landelijke verkiezing voor de Meer dan Handen vrijwilligersprijzen. Aanmelden kan nog tot 1 december. Er zijn mooie (geld)prijzen te winnen. De hoofdprijs is maar liefst € 5.000.

De Noordenveldse jury kan drie lokale vrijwilligersorganisaties (of initiatieven en projecten) voordragen en 1 vrijwilliger voor de passieprijs. De jury bestaat uit wethouder Kirsten Ipema, Elisa Ligt (directeur WiN) en Tanja Haseloop (manager van de Noordenveldse Uitdaging).

Aanmelden kan tot 1 december
Doe ook mee en meld uw organisatie nu aan via de knop ‘Meld nu aan’ op deze website. Als u een initiatief aanmeldt, kunt u daar ook aangeven of u ook een vrijwilliger wilt aanmelden. De passieprijs is dus gekoppeld aan het initiatief of project. Alle aanmeldingen moeten uiterlijk 1 december binnen zijn.

Vrijwilligers zijn goud waard
Erkenning en aandacht voor het vrijwilligerswerk vindt de gemeente heel belangrijk. Niet alleen vestigen we de aandacht op het vrijwilligerswerk door mee te doen met deze landelijke vrijwilligersprijzen. We willen als gemeente zelf ook onze waardering uitspreken voor de inzet van vrijwilligers in Noordenveld. Daarom verloot de gemeente onder alle aangemelde initiatieven een cheque van € 500.

Nationale vrijwilligersdag
Op 7 december, de nationale vrijwilligersdag, maakt de jury de genomineerden bekend. Dan vindt ook de verloting plaats van de cheque van € 500. Een landelijke jury bepaalt uiteindelijk welk initiatief de hoofdprijs van € 5.000 wint. Het publiek kan van 14 december 2018 tot en met 8 februari 2019 stemmen op de initiatieven via vrijwilligerprijzen.nl.

Tiplijn