Derek Ogilvie komt naar Emmen en Stadskanaal

Derek Ogilvie komt naar Emmen en Stadskanaal

EMMEN/STADSKANAAL - Derek Ogilvie komt met zijn nieuwe theatertour naar Drenthe en Groningen.

Op Maandag 29 Oktober zal Derek om 20:00 eén van zijn shows doen in Stadskanaal, in Theater Geert Teis.

Op Zondag 18 November zet Derek zijn tour voort in het Atlas Theater in Emmen, deze show begint om 19:00 uur.

Derek Ogilvie is 52 jaar en werkt sinds 16 jaar als professioneel medium. Derek wist altijd, zelfs al op jonge leeftijd, dat hij paranormaal was maar besefte dit pas echt op latere leeftijd. "Als kind zag ik overleden mensen maar dat maakte me niet bang. Het feit dat ik het aan niemand kon vertellen, raakte me meer. Ik wilde niet vreemd gevonden worden en er bij horen in mijn familie en vriendenkring, zoals alle andere kinderen. Pas in 2005, tijdens het schrijven en daarbij het overdenken van mijn leven, realiseerde ik me hoeveel ik had onderdrukt door de jaren heen."

Derek Ogilvie is ondermeer bekent geworden door zijn programmas op tv, waar hij nietsvermoedende toeschouwers uitnodigd en hen in contact brengt met onderandere overleden dierbaren.

Wilt u naar 1 van de shows in Emmen of Stadskanaal? Bestel dan snel uw kaarten want ze verkoop gaat super snel. om kaarten te bestellen gaat u naar http://www.derekogilvie.com/tour.htm en klikt u op het theater van uw keuze. hier ziet u ook waar de tour nog meer langs komt.

Tiplijn