Theater De Tamboer trakteert op een Blind Date

Theater De Tamboer trakteert op een Blind Date

HOOGEVEEN - Bij iedere bestelling die voor donderdag 21 september wordt geplaatst, ontvangt de koper twee gratis kaarten voor een exclusieve voorstelling, de Blind Date, op 21 september.

Welke act er achter het rode gordijn schuilt, blijft een verrassing tot aan de aanvang van de voorstelling. Deze actie geldt zowel voor kaarten die via de website worden gekocht als voor kaarten die via de kassa in het theater worden gekocht. De kaarten voor de Blind Date kunnen na de eerste bestelling worden gereserveerd middels een instructielink die de koper per mail ontvangt.

Voorstellingen van onder andere Miss Montreal, Bert Visscher, Bökkers en TikTok Tammo zijn reeds uitverkocht. Onder de hardlopers bevinden zich Dana Winner, Queen must go on, Henry van Loon, Daniël Lohues en Lenette van Dongen. Hier zijn dus nog een aantal kaarten voor beschikbaar. Voor ieder wat wils! Het complete programma is te vinden op www.detamboer.nl

Het culturele seizoen is eerder deze maand geopend met een previewavond en U!TdagenD. Tijdens de previewavond waren voorproefjes te zien van artiesten die verderop in het seizoen te bewonderen zijn in De Tamboer. Zo werden optredens van Pater Moeskroen, de zusjes Pedano, Pavarotti meets Alberti, Leonie Meijer, The 70’s Unplugged en Rob Dekay vol enthousiasme ontvangen door het publiek.

Tiplijn