Gemeentelijke Opvang Oekraïners Meppel houdt 23 september Open Dag

Gemeentelijke Opvang Oekraïners Meppel houdt 23 september Open Dag

MEPPEL - De Gemeentelijke Opvang voor Oekraïners (GOO) opent op burendag, zaterdag 23 september, tussen 11.00 en 15.00 uur haar deuren.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de opvanglocatie in het voormalig ziekenhuis aan de Hoogeveenseweg in Meppel te bezoeken. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Ontmoeten en rondleidingen
Onder het genot van koffie, thee en Oekraïense hapjes is het mogelijk om de bewoners en medewerkers te ontmoeten en zo een indruk te krijgen van het dagelijks leven in de opvang. Om 11.30 uur en 13.30 uur zijn er rondleidingen door het gebouw. Betrokken organisaties zoals de gemeente Meppel, Vluchtelingenwerk Nederland,  schoonmaakorganisatie NIVO en Welzijn Mensenwerk zijn aanwezig. Zij vertellen over hun rol en bijdrage op de opvanglocatie. Kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen en zich laten schminken.

Nationale Burendag
De Open Dag van GOO vindt plaats op Nationale Burendag. Diezelfde dag is ook verpleeghuis De Schiphorst geopend en zijn er activiteiten bij wijkgebouw De Boerhoorn, PGM De Baander en winkelcentrum Oosterboer. Kijk voor een overzicht van alle activiteiten in de gemeente Meppel op burendag.nl.

Tiplijn