19 Oktober Ladies Night in het ATLAS Theater Emmen

19 Oktober Ladies Night in het ATLAS Theater Emmen

EMMEN - Op vrijdag 19 oktober organiseert het ATLAS Theater een super gezellige Ladies Night rondom de voorstelling ‘Guilty Pleasure’! Een avond met vriendinnen om niet te vergeten.

Cola bij het ontbijt, te dure huizen zoeken op Funda, kattenfilmpjes, de Spice Girls, Keeping up with the Kardashians; allemaal hebben we zo onze ‘Guilty Pleasures’ die volgens de smaakpolitie niet door de beugel kunnen, maar het leven stiekem een stuk vrolijker maken. Dus wat is er leuker dan een theatershow waarbij je ongegeneerd mag meezingen met liedjes van de Backstreet Boys, George Baker of operanummers als ‘Nessun Dorma’. Samen met doldwaze acts, van rolschaatsen tot hoelahoepen, maakt het deze avond tot hét ultieme vriendinnenuitje.

Het ATLAS Theater wordt getransformeerd als een waar walhalla voor vrouwen. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een feestelijk welkomstdrankje en kunnen bezoekers heerlijk shoppen bij de verschillende stands van plaatselijke ondernemers. Er is voor iedereen wat wils! Er staan stands met sieraden, cosmetica, kleding en wat natuurlijk niet op een Ladies Night mag ontbreken: erotische producten! Daarnaast worden er heerlijke hapjes en drankjes bereidt door een chef-kok.

Na afloop is er een Afterparty met swingende muziek verzorgt door en DJ en ontvangt iedereen een goodiebag! Ook maken alle bezoekers kans op vrijkaarten voor de voorstelling ‘Seks Tips’. Ga voor kaarten of meer informatie over de Ladies Night naar www.atlastheater.nl

Tiplijn