Assepoester komt met de landelijke premiére maar de Tamboer in Hoogeveen

Assepoester komt met de landelijke premiére maar de Tamboer in Hoogeveen

HOOGEVEEN - Op zondag 7 oktober wordt de rode loper uitgerold, want De Tamboer haalt de landelijke première Assepoester naar Hoogeveen. Het belooft een prachtige theatermiddag te worden met deze vrolijke voorstelling voor jong en oud. De hoofdrollen worden vertolkt door Brian Verhagen, Hans Langhout, Marieke Goemans, Annebeth Moolenburg en Nino Ruiter.

Het eeuwenoude sprookje vertelt het verhaal van een vader en een dochter genaamd Assepoester. Wanneer de vader vertrekt op een lange reis naar het buitenland blijft Assepoester achter met haar stiefmoeder en stiefzus. De twee zijn niet bepaald aardig voor haar en laten haar allerlei smerige huishoudelijke klusjes doen. Als er een uitnodiging komt voor een feest in het paleis, mag de arme Assepoester niet mee. Gelukkig verschijnt er een fee die haar toch de kans geeft om naar het bal te gaan en daar ontmoet Assepoester de prins…

Het wordt een onvergetelijke middag vol glitter en glamour. Na afloop van de voorstelling is er een Meet & Greet met de hele cast.

Tiplijn