Bo Grooten is miss grand Drenthe 2023

Bo Grooten is miss grand Drenthe 2023

COEVORDEN - Bo Grooten uit Coevorden (22) is woensdag 29 maart officieel gekozen tot miss grand Drenthe 2023 en zal Drenthe vertegenwoordigen in de nationale finale van miss grand Netherlands.

Miss grand
Het doel van miss Grand is het verbannen van geweld en vijandigheid uit de wereld en het brengen van vrijheid, vrede en harmonie in ons allen, zowel in land, religie, ras, community en familie, omwille van de generaties die volgen. Dit hopen we te bereiken door educatie en bewustwording. Om deze boodschap van vrede te brengen over de gehele wereld wordt gebruik gemaakt van o.a. social media. De winnaares zal miss grand Nederland worden en naar Viëtnam gaan om daar Nederland te vertegenwoordigen tijdens de finale van Miss Grand International. Deze verkiezing behoort tot de top 3 verkiezingen van de wereld.

Bo haar boodschao
Tijdens het traject wil bo haar inzetten tegen huiselijk geweld. Helaas heeft zij dit zelf van dichtbij meegemaakt en weet hoe dit iemand niet alleen fysiek, maar ook mentaal kan slopen. Zij wil bewustwording crëeren en er voor zorgen dat slachtoffers hier over durven te praten maar ook dat mensen weten welke stappen ze moeten ondernemen wanneer dit hun (dierbare, kennis, collega) overkomt. Graag zou zij de wereld een stukje vrediger willen maken, en daar hoort huiselijk geweld zeker niet bij.

Sociaal media
Het hele traject van Bo is te volgen op Instagram @bogrooten en Tiktok @bogrooten_

Tiplijn