Waylon komt naar de Tamboer met zijn tour The world can wait

Waylon komt naar de Tamboer met zijn tour The world can wait

HOOGEVEEN - Waylon trakteert De Tamboer op een muzikaal spektakel. Op vrijdag 28 september brengt hij namelijk zijn album The World Can Wait! ten gehore.

In april van dit jaar bracht hij dit album uit. Hiervoor is hij teruggekeerd naar zijn muzikale roots in zijn geliefde Nashville. Hij eert zijn grote helden van de countrymuziek, maar omarmt ook zijn eigen sound in die voor hem zo inspirerende omgeving.

Waylon: “Ik hoop dat mensen die naar mij komen kijken volledig kunnen opgaan in de muziek. Op het podium ben ik er helemaal voor het publiek, dat verlang ik ook van hen. Meer dan ooit. Het liefst heb ik dat iedereen zijn mobiele telefoon thuislaat, of in ieder geval uitzet. Je ziet vaak dat mensen toch gaan filmen of foto’s gaan maken. Je creëert daarmee een filter tussen wat je ziet, voelt, hoort en ervaart. Wat is een herinnering waard als je hem per se moet delen. Net alsof het anders niet is gebeurd. Hoe mooi zou het zijn als je daar even een paar uur los van komt en alleen met jezelf of met mij de dialoog aangaat. Gewoon genieten. The World Can Wait.”

Kaarten zijn verkrijgbaar via detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Tiplijn