debesteleasedeal.nl verkozen tot Drentse Onderneming van de maand

debesteleasedeal.nl verkozen tot Drentse Onderneming van de maand

EELDE - De ondernemers Floris Mulder en René Meijer zijn met hun onderneming, debesteleasedeal.nl, verkozen tot Drentse onderneming van de maand.

De onderneming is gevestigd nabij Airport Eelde, in 2019 opgericht en sindsdien hard gegroeid tot een landelijke speler in de zakelijke autoleasemarkt.

Twee passies in één bedrijf
De twee nuchtere Drentse ondernemers hebben allebei hun eigen passie wat zorgt voor een unieke samenwerking. Zo heeft Floris meer dan twintig jaar ervaring in de autoleasemarkt en is René al ruim elf jaar actief in de wereld van de (online) marketing. “We hebben ieder zo onze eigen specialisme en laten elkaar vrij in de keuzes die gemaakt moeten worden. Dit werkt perfect en zorgt voor de juiste focus in het bedrijf. Geen urenlange overlegsessies bij ons, maar korte meetings met gerichte actiepunten om van daaruit ons doel en de landelijke groeiambities te realiseren.”, aldus René.

Doel
Vanaf dag één is het doel en de focus helder bij de Drentse ondernemers. De autoleasemarkt transparanter maken, zodat ondernemers leasen met de beste prijs en de beste voorwaarden voor hun leaseauto, bedrijfswagen of wagenpark. Dit doen ze met innovatief vergelijkingssoftware dat kosteloos leaseoffertes op basis van prijs en voorwaarden vergelijkt. “Je kunt ons het beste vergelijken met slimme vergelijkingsplatformen zoals Gaslicht.com of Booking.com, maar dan voor de zakelijke leasemarkt.”, aldus Floris Mulder.

Uitdagingen
Corona, chiptekort, lange levertijden van auto’s en een overspannen arbeidsmarkt. Dat het uitdagende tijden zijn om te ondernemen moge duidelijk zijn, maar toch is debesteleasedeal.nl erin geslaagd om in de afgelopen drie jaar hard te groeien. De markt wil nu eenmaal vergelijken. Er is groeikapitaal opgehaald en inmiddels zijn er meerdere leaseadviseurs in heel Nederland aangesloten bij het vergelijkingsplatform om de ondernemers lokaal te voorzien van deskundig leaseadvies op maat.

Bekijk hier het gehele interview: https://ikbendrentsondernemer.nl/ondernemer-van-de-maand-debesteleasedeal-nl/

Ik Ben Drents Ondernemer
De verkiezing Drentse Onderneming van de maand gaat uit van Ik Ben Drents Ondernemer (IBDO). Een initiatief van de provincie Drenthe in samenwerking met onder meer de NOM, het MKB-fonds en de Drentse gemeenten. IBDO biedt diverse ondersteuning voor Drentse ondernemers met ambitie.

Ook Drents ondernemer en wil je meer informatie hierover? Neem dan eens een kijkje op https://ikbendrentsondernemer.nl.