Postcodeprijs van 1 miljoen euro naar Meppel

Postcodeprijs van 1 miljoen euro naar Meppel

MEPPEL - Het jaar begint spetterend voor twaalf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 7943 JE (straat: Westerveld) in Meppel. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen.

Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de winnaars gisteren met de cheques. In oktober 2021 viel er ook al een grote prijs van de Postcode Loterij in Meppel. Toen verdeelden negen deelnemers (postcode 7943 EC) 1 miljoen euro.

De twaalf deelnemers die nu meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 62.500 euro tot 125.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Remco en Anouschka worden verrast met een cheque van 62.500 euro. Zij reageren enthousiast: “We gaan aankomend jaar trouwen, dus daar kunnen we het goed voor gebruiken!” Ook Denise neemt een cheque van 62.500 euro in ontvangst. Zij reageert blij verrast: “Ik wil graag de tuin aanpakken. Dat kan nu!”

Henk en Geeke winnen 125.000 euro en hebben in ieder geval één wens: “We willen graag een nieuwe fiets!”

Jurgen Jacob Lodder