Opsporing verzocht toont beelden inbraak en diefstal van 10.000 euro aan sieraden en krijgt 20 tips
112

Opsporing verzocht toont beelden inbraak en diefstal van 10.000 euro aan sieraden en krijgt 20 tips

EMMEN - Het programma Opsporing Verzocht heeft gisteravond aandacht besteedt aan een inbraak waarbij voor duizenden euros aan gouden sieraden is gestolen in Emmen.

Tijdens deze uitzending kreeg de politie 20 tips binnen. Deze worden onderzocht, en er zal gekeken worden of er iets met deze tips gedaan kan worden.

Op vrijdag 2 april 2021 om 04:45 uur ‘s nachts is er ingebroken in een bedrijfspand in Emmen. De buit bestaat uit duizenden euro’s aan gouden sieraden. De verdachten zijn naar de voorkant van het pand gelopen en hebben daar een raam van een roldeur ingeslagen. Vervolgens hebben ze een grote hoeveelheid gouden sieraden meegenomen uit het pand.

Het onderzoek loopt volop en er zijn onder andere camerabeelden veiliggesteld. Op deze camerabeelden zijn de verdachten te zien en ook is de auto in beeld gebracht waarmee zij aan de Bargermeerweg parkeren.

Mocht u nog iets kwijt willen, of tips hebben over deze zaak, neemt u dan contact op met de politie via de Opsporingstiplijn 0800 – 60 70. Ook als u informatie heeft over de auto waarin de verdachten reden of de gestolen goederen vraagt de politie die info met hen te delen. U kunt ook altijd anoniem contact opnemen via 0800 – 7000.

Tiplijn