Kat gewond aangetroffen: politie zoekt getuigen
112

Kat gewond aangetroffen: politie zoekt getuigen

EXLOO - Op zaterdag 17 oktober is er in een greppel nabij de carpoolplaats Exloo naast de N34 een zwart/witte kat aangetroffen door voorbijgangers. Men heeft hierop de dierenambulance gebeld. De kat bleek, na onderzoek, een heup uit de kom te hebben. Dit letsel was volgens de dierenarts niet ten gevolge van een aanrijding. In zon geval moet er meer en ander letsel zijn geweest.

De politie vraagt zich af wat er met de kat is gebeurd. Zij zijn op zoek naar getuigen. Wat weten we tot op heden weten is dat tussen 11:00 en 12:00 uur de kat door de eigenaar nog gezien is bij de woning in Odoorn. En omstreeks 13:50 uur de kat in de greppel is aangetroffen met heup de uit de kom, vertelt de politie. Het letsel is dusdanig dat amputatie van de achterpoot in het ergste geval nog tot de mogelijkheden behoort.

Politie: Wat willen we weten: heeft iemand in de tussen Odoorn en Exloo carpoolplaats een zwart/witte kat zien lopen met letsel of heeft men in de omgeving van de carpoolplaats iets of iemand gezien in de combinatie met een zwart/witte kat? Laat dit dan weten. Dit kan via 0900-8844 onder vermelding van 2020293359.

Tiplijn