Overleden slachtoffer steekpartij Oosterwolde is man (44) uit Bovensmilde
112

Overleden slachtoffer steekpartij Oosterwolde is man (44) uit Bovensmilde

BOVENSMILDE - De man die zaterdag om het leven kwam bij een steekpartij in Oosterwolde, is een 44-jarige man uit Bovensmilde.

Dat heeft de politie zondagochtend bekendgemaakt. De politie kreeg zaterdagmiddag een melding van een steekpartij aan de Venekoterweg in Oosterwolde en trof daar een ernstig gewonde man aan. De traumahelikopter kwam hier ondermeer voor ter plaatse en het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Naast sporenonderzoek aan de Venekoterweg, deed de politie ook onderzoek in een woning aan de Gyenham in Oosterwolde. Het is aannemelijk dat in of bij deze woning een steekincident heeft plaatsgevonden, waarna het slachtoffer probeerde te ontkomen richting de Venekoterweg. Wat zich in de woning heeft voorgedaan is nog niet bekend. De recherche doet onderzoek en is op zoek naar degene die verantwoordelijk is geweest voor het incident. Daarbij denkt de recherche te weten wie hierbij betrokken was.

De politie houdt er rekening mee dat het incident voortkomt uit een relationele aangelegenheid. De verdachte is nog niet aangehouden. Het onderzoek wordt uiteraard voortgezet.

Ronnie Ploeg/Persbureau Meter
Tiplijn