Bestuurder rijdt met auto meerdere keren in op personenauto in Dieverbrug
112

Bestuurder rijdt met auto meerdere keren in op personenauto in Dieverbrug

DIEVERBRUG - Een bestuurder van een zwarte Volkswagen is maandag met zijn auto meerdere keren ingereden op een personenauto in Dieverbrug.

Dat laat de politie weten. Dat gebeurde maandag rond 17:00 uur op de N371 nabij de kalkovens in Dieverbrug. Hierbij werd er door een bestuurder van een zwarte Volkswagen Polo GTI met licht metalen velgen, meerdere keren ingereden op het slachtoffer dat voor deze persoon reed in een personenauto. Het slachtoffer raakte hierdoor van de weg en kwam in de berm tot stilstand, aldus de politie.

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident: Op dit moment reden er meerdere voertuigen op de N371 welke mogelijk getuige zijn geweest van dit incident. Gezien de bestuurder van de zwarte VW Polo GTI door is gereden, zal er door ons een onderzoek opgestart worden naar de identiteit van de bestuurder.

Bent u getuige geweest van dit incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844, middels sociale media of meld misdaad anoniem: 0800-7000 onder vermelding van 2019280520.

Tiplijn