Vacature bij de brandweer van luchthaven Eelde
112

Vacature bij de brandweer van luchthaven Eelde

EELDE - Beschik jij over minimaal een MBO diploma en enkele certificaten? dan is dit je kans om bij de luchthaven brandweer aan de slag te gaan.

Het is een pré indien je beschikt over (één van) de volgende certificaten:


• Certificaat vliegtuigbrandbestrijding manschap
• Certificaat brandweerchauffeur
• Certificaat oefenbegeleider

Je maakt deel uit van een team, bestaande uit één commandant en 24 brandweermedewerkers. Je wordt ingedeeld in één van de drie operationele ploegen.

De luchthavenbrandweer werkt op dit moment in een 24-uurs rooster. Hierdoor is er sprake van variërende werktijden en onregelmatige diensten gedurende zeven dagen per week volgens een vastgesteld rooster. Naast de reguliere brandweertaken, verrichten al onze brandweermedewerkers diverse nevenwerkzaamheden ter ondersteuning aan verschillende afdelingen van de luchthaven.

De aanstelling is op tijdelijke basis voor de periode van één jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Een medische (brandweer)keuring en een positief advies van de Binnenlandse Veiligheidsdienst zijn onderdeel van de procedure. Je woont of bent bereid om in de directe omgeving van de luchthaven te wonen; maximale opkomsttijd 60 minuten.

Spreekt de vacature je aan?

Solliciteer direct! Stuur voor 18 juni 2019 je gemotiveerde sollicitatiebrief en uitgebreide cv per e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Karin Themmen. Voor meer informatie over de vacature kan er telefonisch contact worden opgenomen met de heer Freddy Leistra (plaatsvervanger commandant luchthavenbrandweer), telefoonnummer: 050 – 3097070

Tiplijn