Automobiliste met auto van de weg en raakt gewond
112

Automobiliste met auto van de weg en raakt gewond

VALTHE - Vanochtend vond omstreeks 10.45 uur op de Exloerweg in Valthe een verkeersongeval plaats.

Ter hoogte van de t-kruising met de Vlintweg reed een bestuurster van een kleine grijze personenauto in de richting van Valthe. Ze was daar net voorbij een snoeiwagen van de gemeente gereden. Bij de Vlintweg kwamen haar twee personenautos tegemoet. In de flauwe bocht haalde 1 van die personenautos, een donkerblauwe, laag model stationwagen, een andere personenauto, een kleine grijze personenauto, in.

Om een aanrijding met de inhalende auto te voorkomen moest de vrouw krachtig afremmen. Zij raakte hierbij van de weg en kwam in een naast de weg gelegen sloot tot stilstand. De auto raakte zwaar beschadigd en de bestuurster raakte gewond aan haar hoofd.

Zowel de blauwe station wagen als de kleine grijze personenauto reden door in de richting van Exloo. Bij de politie zijn nog geen getuigen bekend. Ook zijn er van de autos die door reden richting Exloo geen verdere gegevens bekend.

Als u getuige bent geweest, of weet wie de inhalende bestuurder of bestuurster is geweest, wilt u dan contact opnemen met de politie. Dat kan via 0900-8844 onder vermelding van 2019046386.

Politie Zuidoost-Drenthe
Tiplijn