Politiehelikopter zoekt naar vermiste Dirkje Bruinzeel uit Dalen
112

Politiehelikopter zoekt naar vermiste Dirkje Bruinzeel uit Dalen

DALEN - De politie heeft een politiehelikopter ingezet in de zoektocht naar de vermiste 77-jarige vermiste Dirkje Bruinzeel uit Dalen.

Sinds dinsdagochtend 11:00 is mevrouw Dirkje Bruinzeel van 77 jaar oud vermist. Zij is op de fiets vertrokken van haar woning in Dalen om naar Emmen te gaan, echter is zij nooit aangekomen.

Al verschillende eenheden van de politie hebben naar de vrouw gezocht. Tot op heden nog zonder resultaat. De politie is op dit moment tussen Dalen en Emmen met een politiehelikopter aan het zoeken.

Mevrouw heeft geen telefoon bij zich of andere persoonlijke spullen. Zij is dementerend en de politie is daarom ook dringend op zoek naar haar.

Signalement van Dirkje;
Blanke vrouw, 1,65 meter lang, lang grijs haar, draagt een witte bril, mogelijk gouden oorbellen, normaal postuur.

Zij draagt de volgende kleding:
Lange grijze/donker grijze jas, groene broek (trainingsbroek), groene schoenen (bootschoenen), zwarte handschoenen en een blauwe muts.

Zij fietst op een blauwe dames fiets van het merk Sparta, opvallend is het grote stuur, op het stuur heeft zij een tasje met daarin gegevens van haarzelf. De fiets heeft 2 fietstassen.

Heeft u haar vandaag gezien? Dan kunt u dit laten weten via de social media-kanalen van de politie, of u kunt bellen met 0900-8844. Ziet u haar ergens fietsen? Belt u dan 112.

stock/Sandra Kremer
Tiplijn