Politie zoekt specifieke informatie in zaak gewapende beroving en poging overval in Eelderwolde
112

Politie zoekt specifieke informatie in zaak gewapende beroving en poging overval in Eelderwolde

EELDERWOLDE - In het onderzoek naar de gewapende beroving en de poging overval op een horecagelegenheid afgelopen weekend in Eelderwolde, is de politie op zoek naar specifieke informatie over een zwarte, elektrische damesfiets van het merk Pegasus. Het betreft een Pegasus Tecaro Evo Ketting Davinci.

De politie kreeg in de nacht van 13 op 14 april rond 1:00 uur melding van een gewapende beroving aan de Oriëntatielaan in Eelderwolde. Ter plaatse bleek er ook een poging overval te zijn geweest op de horecagelegenheid. Het is de twee mannelijke verdachten niet gelukt om buit te maken.

Tijdens hun vlucht hebben ze, buiten bij de horecagelegenheid, een persoon beroofd van de fiets. De twee verdachten zijn samen op deze fiets ervandoor gegaan. Opvallend is dat zij zichzelf grotendeels bedekt hadden met ducttape en in het zwart gekleed waren. Eén van de twee verdachten droeg een helm.

De politie komt graag in contact met mensen die meer weten over deze specifieke fiets. Ken jij iemand die sinds afgelopen weekend ineens in het bezit is van zo’n dergelijke fiets? Heb jij zaterdag- op zondagnacht twee mannelijke verdachten op de fiets gezien, of één van hen? Elk detail kan waardevol zijn in het onderzoek, hoe klein het wellicht ook lijkt. De politie komt graag met je in contact als je meer weet. Dat kan via 0900-8844. Doe je dit liever anoniem? Bel dan naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
 
Tiplijn