Verdachte aangehouden voor schietincident Coevorden Erik Smit
112

Verdachte aangehouden voor schietincident Coevorden

COEVORDEN - De politie heeft een 23-jarige man uit Coevorden aangehouden als verdachte van een schietpartij. Hierbij raakte een 27-jarige man uit Meppel gewond.

Een omstander alarmeert de meldkamer wanneer gezien wordt dat een man uit Meppel met een schotwond de huisartsenpost in Hardenberg binnenkomt. Enkele uren later meldt een verdachte zich aan het politiebureau in Coevorden. Deze man uit Coevorden is aangehouden en wordt verhoord.

Het slachtoffer kon bij de huisartsenpost aan zijn verwonding worden behandeld. Politieonderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd. Waar het schietincident heeft plaatsgevonden is op dit moment niet duidelijk en wordt onderzocht. Mogelijk zijn er een blauwe Volkswagen Golf en/of een grijze Volkswagen Jetta betrokken bij het incident.

De politie komt graag in contact met mensen die meer weten van dit incident. Heeft u zondagmiddag een verdachte situatie in Coevorden opgemerkt en heeft u dit nog niet gemeld bij de politie? Of heeft u in uw omgeving personen horen praten over het incident? Bel dan met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Tiplijn