Aanhouding voor mogelijke betrokkenheid overlijden 46-jarige man in Erm Persbureau Meter
112

Aanhouding voor mogelijke betrokkenheid overlijden 46-jarige man in Erm

ERM - Vanochtend is op een recreatiepark aan de Steenbakkersweg in Erm een lichaam aangetroffen van een overleden man. Mogelijk is hij door een misdrijf om het leven gekomen. Een 45-jarige man wordt verdacht van betrokkenheid bij zijn overlijden.

Omdat het lichaam van de man onder verdachte omstandigheden werd gevonden, startte de politie direct een onderzoek. Dit om zijn identiteit te achterhalen en de toedracht rondom zijn overlijden te onderzoeken, Hiervoor kwam onder andere de Forensische Opsporing naar de vindplaats van het lichaam voor sporenonderzoek. Ondertussen werd gesproken met mensen uit de omgeving.

Hierna kon vastgesteld worden dat het slachtoffer een 46-jarige man is, die op het recreatiepark woont. Uit het onderzoek bleek ook dat de man mogelijk door een misdrijf om het leven gekomen is. Later op de dag werd een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de dood van de man. Hij zit vast en wordt verhoord.

Heeft u iets gezien of weet u iets dat verband kan houden met het overlijden van de 46-jarige man? Neemt u dan contact op met de politie.