Meerdere inbraken in zeecontainers in Meppel
112

Meerdere inbraken in zeecontainers in Meppel

MEPPEL - De politie doet onderzoek naar de meerdere inbraken in zeecontainers in Meppel. Woensdagavond, of in de nacht van woensdag op donderdag, hebben deze inbraken plaats gevonden op een bouwlocatie aan de Guldenmiddenweg.

Ter plaatse heeft de forensische opsporing onderzoek verricht en hierbij zijn sporen veiliggesteld. Heeft u informatie over deze inbraken of bent u getuigen geweest neem dan contact met ons op via 0900-8844 of politie.nl o.v.v. PL0100-2022118189.

Bel 112 als u ziet dat ergens wordt ingebroken
Bewoners weten zelf het beste als er iets niet pluis is in hun buurt. Een vreemd figuur die bij huizen naar binnen loert bijvoorbeeld. Of activiteiten bij een huis waarvan u weet dat de bewoners op vakantie zijn. Wanneer u dan 112 belt, kan de politie wellicht heel snel een inbraak voorkomen of een inbreker op heterdaad aanhouden! Het bellen van 112 is bedoeld voor spoed. Dus niet alleen voor levensbedreigende situaties, maar zeker ook wanneer u getuige bent van een misdrijf of het voorbereiden van een inbraak of diefstal. Dus ook wanneer u een verdachte situatie signaleert waarbij de politie een misdrijf kan voorkómen.

Tiplijn